Stort intresse av att bli volontär hos oss!

Över 450 personer har visat intresse i landet för att bli volontär hos oss på Brottsofferjouren den senaste tiden och hos oss på Brottsofferjouren Örebro län hörde drygt 25 personer av sig och önskade engagera sig för att hjälpa brottsutsatta, vittnen och anhöriga

Vi är otroligt glada över att så många vill lägga sin tid och sitt engagemang hos oss för att hjälpa de brottsutsatta” 
Samordnarna på Brottsofferjouren Örebro län

Brottsofferjouren Örebro län håller två grundutbildningar för nya volontärer om året, en på våren och en på hösten. För två veckor sedan startade vi höstens volontärutbildning och av de drygt 25 personer som visat intresse antogs 15 stycken till denna utbildningsomgång. 

Som volontär hos oss får du efter utbildning uppdrag som brottsofferstödjare eller vittnesstödjare. Du kan läsa mer om de olika uppdragen här

Är du intresserad av att bli volontär hos oss?
Ring eller mejla oss på tfn 010-489 10 30, info@orebrolan.boj.se 
Du kan också klicka här och fylla i vårt ansökningsformulär